Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เจษฎา รัตนวุฒิ | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-13T08:52:58Z | - |
dc.date.available | 2018-06-13T08:52:58Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ไก่ไข่ -- การผลิต | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ | th_TH |
dc.title.alternative | Effects of silicic acid powder containing bamboo vinegar supplementation on performance, egg quality, alterations of intestinal villi and intestinal microflora population of laying hens | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406495.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.