Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854
Title: | ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ |
Other Titles: | Effects of silicic acid powder containing bamboo vinegar supplementation on performance, egg quality, alterations of intestinal villi and intestinal microflora population of laying hens รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ |
Authors: | เจษฎา รัตนวุฒิ Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | ไก่ไข่ -- การผลิต;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854 |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406495.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.