Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854
Title: ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่
Other Titles: Effects of silicic acid powder containing bamboo vinegar supplementation on performance, egg quality, alterations of intestinal villi and intestinal microflora population of laying hens
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของการเสริมกรดซิลิซิกผงร่วมกับน้ำส้มควันไม้ไผ่ต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพไข่การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่
Authors: เจษฎา รัตนวุฒิ
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: ไก่ไข่ -- การผลิต;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11854
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406495.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.