Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปิ่น จันจุฬา | - |
dc.contributor.author | ภูวดล เหมชะรา | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-14T04:23:38Z | - |
dc.date.available | 2018-03-14T04:23:38Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 | th_TH |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | แพะ อาหาร | th_TH |
dc.subject | พืชหมัก (อาหารสัตว์) | th_TH |
dc.title | ผลของทางใบปาล์มน้ำมันหมักเชื้อราต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน และสมดุลไนโตรเจนในแพะ | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of Fungal Treated Oil Palm Frond on Feed Intake, Digestibility, Ruminal Fermentation, and Nitrogen Balance in Goats | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420121.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.