Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ | - |
dc.contributor.author | กวินศักดิ์ จัตุฑะศรี | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-23T03:45:06Z | - |
dc.date.available | 2018-02-23T03:45:06Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (พท.ม. (การแพทย์แผนไทย))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | อาหารเป็นพิษ | th_TH |
dc.subject | พืชสมุนไพร การใช้รักษา ไทย | th_TH |
dc.subject | พืชเป็นยา | th_TH |
dc.subject | อาหาร พิษวิทยา | th_TH |
dc.title | ฤทธิ์ต้านเชื้อ Staphylococcus aureus ที่่ก่อโรคอาหารเป็นพิษของสารสกัดจากใบและผลกระทุ (Rhodomyrtus tomentosa) และการประยุกต์ใช้กับน้ำสลัด | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of Rhodomyrtus tomentosa leaf and fruit extracts on food poisoning Staphylococcus aureus and its application as salad dressing | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Thai Traditional Medicine | - |
dc.contributor.department | คณะการแพทย์แผนไทย | - |
Appears in Collections: | 190 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
419758.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.