Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ-
dc.contributor.authorกวินศักดิ์ จัตุฑะศรี-
dc.date.accessioned2018-02-23T03:45:06Z-
dc.date.available2018-02-23T03:45:06Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (พท.ม. (การแพทย์แผนไทย))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectอาหารเป็นพิษth_TH
dc.subjectพืชสมุนไพร การใช้รักษา ไทยth_TH
dc.subjectพืชเป็นยาth_TH
dc.subjectอาหาร พิษวิทยาth_TH
dc.titleฤทธิ์ต้านเชื้อ Staphylococcus aureus ที่่ก่อโรคอาหารเป็นพิษของสารสกัดจากใบและผลกระทุ (Rhodomyrtus tomentosa) และการประยุกต์ใช้กับน้ำสลัดth_TH
dc.title.alternativeEffect of Rhodomyrtus tomentosa leaf and fruit extracts on food poisoning Staphylococcus aureus and its application as salad dressingth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Thai Traditional Medicine-
dc.contributor.departmentคณะการแพทย์แผนไทย-
Appears in Collections:190 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
419758.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.