Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667
Title: | ฤทธิ์ต้านเชื้อ Staphylococcus aureus ที่่ก่อโรคอาหารเป็นพิษของสารสกัดจากใบและผลกระทุ (Rhodomyrtus tomentosa) และการประยุกต์ใช้กับน้ำสลัด |
Other Titles: | Effect of Rhodomyrtus tomentosa leaf and fruit extracts on food poisoning Staphylococcus aureus and its application as salad dressing |
Authors: | สุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ กวินศักดิ์ จัตุฑะศรี Faculty of Thai Traditional Medicine คณะการแพทย์แผนไทย |
Keywords: | อาหารเป็นพิษ;พืชสมุนไพร การใช้รักษา ไทย;พืชเป็นยา;อาหาร พิษวิทยา |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (พท.ม. (การแพทย์แผนไทย))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667 |
Appears in Collections: | 190 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
419758.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.