Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601
Title: | Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food products |
Other Titles: | น้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ : ผลของเอนไซม์ต่อประสิทธิภาพการสกัดน้ำมันและการศึกษาการใช้งานในผลิตภัณฑ์อาหาร |
Authors: | Nopparat Cheetangdee Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Coconut oil;PSU Publication |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
414131.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.