Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPoonsuk Prasertsan-
dc.contributor.authorSaowarath Jantaro-
dc.date.accessioned2018-01-29T06:51:48Z-
dc.date.available2018-01-29T06:51:48Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2000th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectYellowfin tunath_TH
dc.subjectTrypsinth_TH
dc.subjectChymotrpsinth_TH
dc.subjectEnzymesth_TH
dc.titlePurification and characterization of trypsin and chymotrypsin from viscera of Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and enzyme applicationth_TH
dc.title.alternativeการทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินและไคโมทริปซินจากเครื่องในปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง (Thunnus albacares)และการประยุกต์ใช้th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177576.pdf7.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.