Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Poonsuk Prasertsan | - |
dc.contributor.author | Saowarath Jantaro | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-29T06:51:48Z | - |
dc.date.available | 2018-01-29T06:51:48Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304 | - |
dc.description | Thesis (M.Sc., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2000 | th_TH |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Yellowfin tuna | th_TH |
dc.subject | Trypsin | th_TH |
dc.subject | Chymotrpsin | th_TH |
dc.subject | Enzymes | th_TH |
dc.title | Purification and characterization of trypsin and chymotrypsin from viscera of Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and enzyme application | th_TH |
dc.title.alternative | การทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินและไคโมทริปซินจากเครื่องในปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง (Thunnus albacares)และการประยุกต์ใช้ | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177576.pdf | 7.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.