Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302
Title: | สมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกง |
Other Titles: | Functional properties and using in food from spices/herbs and curry pastes |
Authors: | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร วรพงษ์ อัศวเกศมณี สันทัด วิเชียรโชติ ปรียาพร พรหมเจียม Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เครื่องเทศ;แอนติออกซิแดนท์;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302 https://tnrr.nriis.go.th/#/services/research-report/detail/307100 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
400225.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.