Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297
Title: การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในกระบวนการหมักแป้งขนมจีน
Other Titles: Selection of lactic acid bacteria for use as starter in Thai fermented rice nooddle (Knom Jeen) process
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
ณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจ
ชลธิชา เลี่ยมดำ
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติ;แป้ง การหมัก;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393986.pdf12.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.