Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297
Title: | การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในกระบวนการหมักแป้งขนมจีน |
Other Titles: | Selection of lactic acid bacteria for use as starter in Thai fermented rice nooddle (Knom Jeen) process |
Authors: | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล ณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจ ชลธิชา เลี่ยมดำ Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติ;แป้ง การหมัก;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393986.pdf | 12.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.