Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11264
Title: การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยนางรมพาสเจอร์ไรส์ระหว่างการเก็บรักษาโดยการแช่เย็นภายใต้สภาวะตัดแปลงบรรยากาศ
Other Titles: Quality Changes in Pasteurized Oyster Meat during Chilled Storage using Modified Atmosphere Packaging
Authors: สมหวัง เล็กจริง
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: หอยนางรม การเก็บและรักษา;การแช่เย็น;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11264
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413342.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.