Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11248
Title: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยนางรมพาสเจอร์ไรส์ระหว่างการเก็บรักษาโดยการแช่เย็นภายใต้สภาวะตัดแปลงบรรยากาศ |
Other Titles: | Quality Changes in Pasteurized Oyster Meat during Chilled Storage using Modified Atmosphere Packaging |
Authors: | สมหวัง เล็กจริง สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | หอยนางรม การเก็บและรักษา;การแช่เย็น |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11248 |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413342.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.