Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรพงษ์ ชาติพันธุ์-
dc.date.accessioned2017-12-13T03:18:27Z-
dc.date.available2017-12-13T03:18:27Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเลือด การทดสอบth_TH
dc.subjectสารน้ำในร่างกายth_TH
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังth_TH
dc.titleคุณสมบัติเชิงเคมีกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรชนิดไฮดรอกซีโพรพิลเป็นองค์ประกอบ : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์th_TH
dc.title.alternativePhysicochemical properties of hydroxypropyl tapioca starch based plasma expanderth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์-
Appears in Collections:371 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417079.pdf135.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.