Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-13T03:18:27Z | - |
dc.date.available | 2017-12-13T03:18:27Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เลือด การทดสอบ | th_TH |
dc.subject | สารน้ำในร่างกาย | th_TH |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | th_TH |
dc.title | คุณสมบัติเชิงเคมีกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรชนิดไฮดรอกซีโพรพิลเป็นองค์ประกอบ : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ | th_TH |
dc.title.alternative | Physicochemical properties of hydroxypropyl tapioca starch based plasma expander | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ | - |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417079.pdf | 135.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.