Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157
Title: คุณสมบัติเชิงเคมีกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรชนิดไฮดรอกซีโพรพิลเป็นองค์ประกอบ : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์
Other Titles: Physicochemical properties of hydroxypropyl tapioca starch based plasma expander
Authors: สุรพงษ์ ชาติพันธุ์
Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)
คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์
Keywords: เลือด การทดสอบ;สารน้ำในร่างกาย;แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157
Appears in Collections:371 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417079.pdf135.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.