Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157
Title: | คุณสมบัติเชิงเคมีกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรชนิดไฮดรอกซีโพรพิลเป็นองค์ประกอบ : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ |
Other Titles: | Physicochemical properties of hydroxypropyl tapioca starch based plasma expander |
Authors: | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ |
Keywords: | เลือด การทดสอบ;สารน้ำในร่างกาย;แป้งมันสำปะหลัง |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11157 |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417079.pdf | 135.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.