Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสินินาฏ จงคง-
dc.date.accessioned2017-12-04T03:31:32Z-
dc.date.available2017-12-04T03:31:32Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11149-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleรายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การผลิตไบโอเอทานอลจากเปลือกสับปะรดด้วยยีสต์ขนมปังและการผลิตเยื่อกระดาษจากของเสียในกระบวนการth_TH
dc.title.alternativeProduction of bio-ethanol using baker's yeast and production of pulp frorn the residue in the ethanol production processth_TH
dc.title.alternativeการผลิตไบโอเอทานอลจากเปลือกสับปะรดด้วยยีสต์ขนมปังและการผลิตเยื่อกระดาษจากของเสียในกระบวนการ : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
412476.pdf6.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.