Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเจษฎา รัตนวุฒิ-
dc.date.accessioned2017-12-04T02:35:26Z-
dc.date.available2017-12-04T02:35:26Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11145-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectไก่ไข่ อาหารth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleผลของการเสริมผงถ่านไม้ไผ่ร่วมกับน้ำส้มคว้นไม้ในอาหารต่อสมรรถภาพคุณภาพเปลือกไข่ การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ในระยะสุดท้ายของการให้ผลผลิตth_TH
dc.title.alternativeEffects of bamboo charcoal powder including vinegar liquid supplementation on performance, eggshell quality, alterations of intestinal villi and intestinal microflora population of laying hens in the late phase of productionth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
412598.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.