Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11145
Title: ผลของการเสริมผงถ่านไม้ไผ่ร่วมกับน้ำส้มคว้นไม้ในอาหารต่อสมรรถภาพคุณภาพเปลือกไข่ การเปลี่ยนแปลงของวิลไล และปริมาณเชื้อจุลินทรีย์ในลำไส้ของไก่ไข่ในระยะสุดท้ายของการให้ผลผลิต
Other Titles: Effects of bamboo charcoal powder including vinegar liquid supplementation on performance, eggshell quality, alterations of intestinal villi and intestinal microflora population of laying hens in the late phase of production
Authors: เจษฎา รัตนวุฒิ
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: ไก่ไข่ อาหาร;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11145
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
412598.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.