Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลดาวัลย์ เลิศเลอวงศ์ | - |
dc.contributor.author | อดิเรก รักคง | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-08T09:42:02Z | - |
dc.date.available | 2017-11-08T09:42:02Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | มังคุด การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การใช้สารเมทิลไซโคลโพรฟีนและจิบเบอเรลลิค แอซิดก่อนและหลังเก็บเกี่ยวต่อการสุก คุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลมังคุด | th_TH |
dc.title.alternative | Pre-and posthavest application of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and gibbereilic (GA3) on ripening, quality and storage life of mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruits | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
394006.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.