Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11127
Title: | ผลของกลีเซอรีนดิบในสูตรอาหารแพะต่อการใช้ประโยชน์ได้ของโภชนะกระบวนการหมัก สมดุลไนโตรเจน และสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะ |
Other Titles: | Effects of crude glycerin in goat ration on nutrient utilization, rumen fermentation, nitrogen balace and growth performance of goats |
Authors: | ปิ่น จันจุฬา พัชรินทร์ ภักดีฉนวน สุธา วัฒนสิทธิ์ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | แพะ อาหาร;แพะ ประสิทธิภาพอาหารสัตว์;กลีเซอรีน การใช้เป็นอาหารสัตว์;การหมักในกระเพาะรูเมน;แพะ การเจริญเติบโต;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11127 |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
381132.pdf | 13.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.