Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-29T09:20:12Z | - |
dc.date.available | 2017-07-29T09:20:12Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ส้มแขก การอบแห้ง | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ ผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้ง | th_TH |
dc.title.alternative | Effects of Maturity and Vacuum Drying Conditions on Qualities of Dried Som-Khaek (Garcinia Atroviridis Griff. ex.T Anderson) | th_TH |
dc.title.alternative | ผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้ง | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417077.pdf | 16.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.