Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ ผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้ง
Other Titles: Effects of Maturity and Vacuum Drying Conditions on Qualities of Dried Som-Khaek (Garcinia Atroviridis Griff. ex.T Anderson)
ผลของความแก่อ่อนและสภาวะการอบแห้งด้วยตู้อบแห้งแบบสุญญากาศที่มีต่อคุณภาพของส้มแขกแห้ง
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ส้มแขก การอบแห้ง;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11016
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417077.pdf16.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.