Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาหางควายแห้งปรุงรส |
Other Titles: | Process improvement of dried seasoned rough flathead fish |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร กอบพร ประทุมนพรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ปลาหางควาย;อาหาร การเก็บรักษา;อาหารแห้ง |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177705.pdf | 9.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.