Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | กอบพร ประทุมนพรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-15T04:26:39Z | - |
dc.date.available | 2017-05-15T04:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2543 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10924 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ปลาหางควาย | th_TH |
dc.subject | อาหาร การเก็บรักษา | th_TH |
dc.subject | อาหารแห้ง | th_TH |
dc.title | การปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาหางควายแห้งปรุงรส | th_TH |
dc.title.alternative | Process improvement of dried seasoned rough flathead fish | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177705.pdf | 9.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.