Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorManop Arunyanart-
dc.contributor.authorSongtham Kaewprathom-
dc.date.accessioned2017-05-11T04:14:02Z-
dc.date.available2017-05-11T04:14:02Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10919-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Chemical Studies)--Prince of Songkla University, 1999th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectLiquid chromatographyth_TH
dc.subjectChromatographic analysisth_TH
dc.subjectCaffeineth_TH
dc.subjectSaccharinth_TH
dc.subjectAspartameth_TH
dc.subjectCarbonated beveragesth_TH
dc.titleReversed-phase chromatographic determination of caffeine, saccharin and aspartame in dietary beveragesth_TH
dc.title.alternativeการหาปริมาณคาเฟอีน ซัคคาริน และแอสปาแทม ในเครื่องดื่ม โดยวิธีเวอร์สเฟส โครมาโทกราฟีth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
164953.pdf2.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.