Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862
Title: การประยุกต์ใช้เลคตินจากเมล็ดจำปาดะ
Other Titles: Application of Lectin from seeds of champaada (Artocarpus integer Merr.)
Authors: ประภาพร อุทารพันธุ์
ปฐม การัยภูมิ
Faculty of Science (Biochemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: เลคติน;เมล็ดจำปาดะ
Issue Date: 2543
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177626.pdf7.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.