Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862
Title: | การประยุกต์ใช้เลคตินจากเมล็ดจำปาดะ |
Other Titles: | Application of Lectin from seeds of champaada (Artocarpus integer Merr.) |
Authors: | ประภาพร อุทารพันธุ์ ปฐม การัยภูมิ Faculty of Science (Biochemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | เลคติน;เมล็ดจำปาดะ |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862 |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177626.pdf | 7.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.