Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10848
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ณรงค์ ณ เชียงใหม่ | - |
dc.contributor.author | สุบังอร จิรนิวาตานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-28T04:05:28Z | - |
dc.date.available | 2017-04-28T04:05:28Z | - |
dc.date.issued | 2541 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10848 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ร้านอาหาร สุขาภิบาล | th_TH |
dc.subject | โคลิฟอร์มแบคทีเรีย | th_TH |
dc.title | สภาวะสุขาภิบาลอาหารของศูนย์อาหารในมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title.alternative | Food sanitation conditions of food centres in Prince of Songkla university | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Environmental Management (Environmental Management) | - |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
141350.pdf | 11.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.