Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845
Title: | การผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากซูริมิ : กุ้งเทียม |
Other Titles: | Production of value added product from Surimi : shrimp analogue |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร พิศิษฎ์พงศ์ ปุญญพันธุ์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ซูริมิ;กุ้งเทียม;เนื้อปลาบด |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125860.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.