Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorก้าน จันทร์พรหมมา-
dc.contributor.authorวัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ-
dc.date.accessioned2017-04-27T09:31:03Z-
dc.date.available2017-04-27T09:31:03Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10841-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เคมีอินทรีย์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectนมงัวth_TH
dc.subjectสารประกอบฟลาโวนอยด์th_TH
dc.titleสารประกอบฟลาโวนอยด์จากพืชนมงัว (Uvaria dulcis Dunal)th_TH
dc.title.alternativeFlavonoids from uvaria dulcis dunalth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116424.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.