Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10837
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประภาพร อุทารพันธุ์-
dc.contributor.authorไพฑูรย์ อรรฆยานนท์-
dc.date.accessioned2017-04-27T08:31:24Z-
dc.date.available2017-04-27T08:31:24Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10837-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเมล็ดเหรียงth_TH
dc.subjectเลคตินth_TH
dc.titleการทำให้บริสุทธิ์และศึกษาคุณสมบัติของเลคตินจากเมล็ดเหรียงth_TH
dc.title.alternativePurification and characterization of lectin from Riang beans (Parkia javanica)th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา-
Appears in Collections:330 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92914.pdf7.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.