Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สายัณห์ สดุดี | - |
dc.contributor.author | เสาวภา ลิ้มพันธ์อุดม | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-18T08:43:35Z | - |
dc.date.available | 2017-04-18T08:43:35Z | - |
dc.date.issued | 2544 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | มังคุด การปลูก | th_TH |
dc.title | อิทธิพลของน้ำต่อการเกิดเนื้อแก้วในผลมังคุด | th_TH |
dc.title.alternative | Influence of water on the incidence of translucent flesh disorder in Mangosteen (Garcinia mangostana Linn) fruits | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
208560.pdf | 3.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.