Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788
Title: | การใช้ใยอาหารจากเปลือกโกโก้ในผลิตภัณฑ์ใส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์ |
Other Titles: | Application of dietary fiber from Cocoa husk in Frankfurter sausage |
Authors: | ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก จรีพร เชื้อเจ็ดตน Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ใยอาหาร;ไส้กรอก;เปลือกโกโก้ |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
205255.pdf | 8.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.