Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788
Title: การใช้ใยอาหารจากเปลือกโกโก้ในผลิตภัณฑ์ใส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์
Other Titles: Application of dietary fiber from Cocoa husk in Frankfurter sausage
Authors: ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก
จรีพร เชื้อเจ็ดตน
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ใยอาหาร;ไส้กรอก;เปลือกโกโก้
Issue Date: 2543
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
205255.pdf8.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.