Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก | - |
dc.contributor.author | จรีพร เชื้อเจ็ดตน | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-18T08:39:46Z | - |
dc.date.available | 2017-04-18T08:39:46Z | - |
dc.date.issued | 2543 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ใยอาหาร | th_TH |
dc.subject | ไส้กรอก | th_TH |
dc.subject | เปลือกโกโก้ | th_TH |
dc.title | การใช้ใยอาหารจากเปลือกโกโก้ในผลิตภัณฑ์ใส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์ | th_TH |
dc.title.alternative | Application of dietary fiber from Cocoa husk in Frankfurter sausage | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
205255.pdf | 8.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.