Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก-
dc.contributor.authorจรีพร เชื้อเจ็ดตน-
dc.date.accessioned2017-04-18T08:39:46Z-
dc.date.available2017-04-18T08:39:46Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10788-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectใยอาหารth_TH
dc.subjectไส้กรอกth_TH
dc.subjectเปลือกโกโก้th_TH
dc.titleการใช้ใยอาหารจากเปลือกโกโก้ในผลิตภัณฑ์ใส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์th_TH
dc.title.alternativeApplication of dietary fiber from Cocoa husk in Frankfurter sausageth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
205255.pdf8.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.