Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694
Title: | ผลของอุณหภูมิ ภาชนะบรรจุและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพผักชีเพื่อการส่งออก |
Other Titles: | Effect of temperature, packaging and storage condition on the quality of coriander for export |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น สุทธาสินี บุญคง Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผักชี การเก็บและรักษา;ผักชี คุณภาพ;การควบคุมอุณหภูมิ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
410031.pdf | 4.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.