Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694
Title: ผลของอุณหภูมิ ภาชนะบรรจุและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพผักชีเพื่อการส่งออก
Other Titles: Effect of temperature, packaging and storage condition on the quality of coriander for export
Authors: มุทิตา มีนุ่น
สุทธาสินี บุญคง
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผักชี การเก็บและรักษา;ผักชี คุณภาพ;การควบคุมอุณหภูมิ
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
410031.pdf4.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.