Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10557
Title: Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden Goatfish
Other Titles: การผลิตและการจำแนกคุณลักษณะของคอลลาเจน เจลาตินและผงเจลาตินไฮโดรไลเสตจากเกล็ดปลาหนวดฤาษี
Authors: Soottawat Benjakul
Sira Chuaychan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin;Collagen
Issue Date: 2016
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2016
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10557
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409378.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.