Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10557
Title: | Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden Goatfish |
Other Titles: | การผลิตและการจำแนกคุณลักษณะของคอลลาเจน เจลาตินและผงเจลาตินไฮโดรไลเสตจากเกล็ดปลาหนวดฤาษี |
Authors: | Soottawat Benjakul Sira Chuaychan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Gelatin;Collagen |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2016 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10557 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
409378.pdf | 3.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.