Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555
Title: การเพิ่มอัตราผลิตภาพด้านวัตถุดิบในกระบวนการผลิตอาหารกุ้งเบอร์ 04S กรณีศึกษา : บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหาร จากัด (มหาชน)
Other Titles: Material Productivity Improvement in Shrimp Feeds (04S) Production Processes : A Case Study of Charoen Pokphand Foods Public Company Limited
Authors: องุ่น สังขพงศ์
วรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล
Faculty of Engineering (Industrial Engineering)
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: การเพิ่มอัตราผลิตภาพ;กุ้ง อาหาร การผลิต
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
วรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล.pdf304.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.