Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | องุ่น สังขพงศ์ | - |
dc.contributor.author | วรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-23T09:18:11Z | - |
dc.date.available | 2016-12-23T09:18:11Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555 | - |
dc.description | สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | การเพิ่มอัตราผลิตภาพ | th_TH |
dc.subject | กุ้ง อาหาร การผลิต | th_TH |
dc.title | การเพิ่มอัตราผลิตภาพด้านวัตถุดิบในกระบวนการผลิตอาหารกุ้งเบอร์ 04S กรณีศึกษา : บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหาร จากัด (มหาชน) | th_TH |
dc.title.alternative | Material Productivity Improvement in Shrimp Feeds (04S) Production Processes : A Case Study of Charoen Pokphand Foods Public Company Limited | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering (Industrial Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล.pdf | 304.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.