Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorองุ่น สังขพงศ์-
dc.contributor.authorวรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล-
dc.date.accessioned2016-12-23T09:18:11Z-
dc.date.available2016-12-23T09:18:11Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10555-
dc.descriptionสารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการเพิ่มอัตราผลิตภาพth_TH
dc.subjectกุ้ง อาหาร การผลิตth_TH
dc.titleการเพิ่มอัตราผลิตภาพด้านวัตถุดิบในกระบวนการผลิตอาหารกุ้งเบอร์ 04S กรณีศึกษา : บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหาร จากัด (มหาชน)th_TH
dc.title.alternativeMaterial Productivity Improvement in Shrimp Feeds (04S) Production Processes : A Case Study of Charoen Pokphand Foods Public Company Limitedth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
วรวรรธน์ เรืองเกียรติกุล.pdf304.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.