Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485
Title: | ผลของสายพันธุ์ต่อองค์ประกอบของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และสภาวะที่เหมาะสมในการเตรียมโมโนลอริน |
Other Titles: | Effect of coconut varieties on composition of virgin coconut oil and preparation of monolaurin |
Authors: | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | น้ำมันมะพร้าว;น้ำมันพืช |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
386358-abs.pdf | 613.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.