Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศศิธร ชูศรี-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์ แก้วมณี-
dc.contributor.authorธีรวัฒน์ สุดขาว-
dc.contributor.authorสมชาย อ้นทอง-
dc.date.accessioned2016-12-02T08:35:13Z-
dc.date.available2016-12-02T08:35:13Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10481-
dc.description.sponsorshipหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีth_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectสมุนไพรth_TH
dc.titleรายงานวิจัยฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของชาชงสมุนไพรจากตำรับยาแผนไทยและการประยุกต์ใช้ในผู้ที่มีภาวะน้ำหนักเกินth_TH
dc.title.alternativeAntioxidant activities of an herbal tea prepared from Thai medicinal remedies and its benefits in overveight adultsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Thai Traditional Medicine-
dc.contributor.departmentคณะการแพทย์แผนไทย-
Appears in Collections:190 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394169-abs.pdf444.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.