Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorYaowapa Thiansilakul-
dc.date.accessioned2016-08-02T04:28:00Z-
dc.date.available2016-08-02T04:28:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectLipids Oxidationth_TH
dc.subjectMyoglobinth_TH
dc.subjectMyoglobinuriath_TH
dc.titleLipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Preventionth_TH
dc.title.alternativeการเกิดปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในกล้ามเนื้อปลาซึ่งเหนี่ยวนำโดย ไมโอโกลบินรูปแบบต่างๆ : กลไกและการป้องกันth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356323.pdf3.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.