Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385
Title: | Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Prevention |
Other Titles: | การเกิดปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในกล้ามเนื้อปลาซึ่งเหนี่ยวนำโดย ไมโอโกลบินรูปแบบต่างๆ : กลไกและการป้องกัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Yaowapa Thiansilakul Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Lipids Oxidation;Myoglobin;Myoglobinuria |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
356323.pdf | 3.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.