Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377
Title: | Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Rats |
Other Titles: | ผลของสารประกอบแคลเซียมที่ผลิตจากเศษเหลือใช้ของกระบวนการแปรรูปปลาต่อกระบวนการแคลเซียมเมทาบอลิซึมในหนูขาวใหญ่ |
Authors: | Chakree Tongreung Phatchareerat Tongchan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Food Composition;Food Analysis;Fishery processing |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
356095.pdf | 835.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.