Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377
Title: Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Rats
Other Titles: ผลของสารประกอบแคลเซียมที่ผลิตจากเศษเหลือใช้ของกระบวนการแปรรูปปลาต่อกระบวนการแคลเซียมเมทาบอลิซึมในหนูขาวใหญ่
Authors: Chakree Tongreung
Phatchareerat Tongchan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Food Composition;Food Analysis;Fishery processing
Issue Date: 2011
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10377
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356095.pdf835.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.