Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10351
Title: Protein and Lipid Quality on Protein Digestibility in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)
Other Titles: คุณภาพโปรตีนและไขมันต่อประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei)
Authors: Chutima Tantikitti
Duangrat Chookird
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
Keywords: Shrimps Feeding and feeds;Shrimps Nutrition;Shrimp culture
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Aquatic Science)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10351
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345388.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.