Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10351
Title: | Protein and Lipid Quality on Protein Digestibility in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) |
Other Titles: | คุณภาพโปรตีนและไขมันต่อประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei) |
Authors: | Chutima Tantikitti Duangrat Chookird Faculty of Natural Resources (Aquatic Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | Shrimps Feeding and feeds;Shrimps Nutrition;Shrimp culture |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Aquatic Science)--Prince of Songkla University, 2010 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10351 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345388.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.