Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10314
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุพิชญา จันทชุม | - |
dc.contributor.author | เถวียน บัวตุ่ม | - |
dc.contributor.author | นันทชา ไฝทอง | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-12T04:18:07Z | - |
dc.date.available | 2016-07-12T04:18:07Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10314 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ผลไม้พรีเสริฟจากส้มแขก | en_US |
dc.subject | ผลไม้พรีเสริฟ | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ผลไม้พรีเสริฟจากส้มแขก | en_US |
dc.title.alternative | Products development of fruit preserves from Garcinia atroviris | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand | - |
dc.contributor.department | สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ | - |
Appears in Collections: | 006 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
preserves from Garcinia atroviridis.pdf | 49.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.