Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพิชญา จันทชุม-
dc.contributor.authorเถวียน บัวตุ่ม-
dc.contributor.authorนันทชา ไฝทอง-
dc.date.accessioned2016-07-12T04:18:07Z-
dc.date.available2016-07-12T04:18:07Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10314-
dc.language.isothen_US
dc.subjectผลไม้พรีเสริฟจากส้มแขกen_US
dc.subjectผลไม้พรีเสริฟen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ผลไม้พรีเสริฟจากส้มแขกen_US
dc.title.alternativeProducts development of fruit preserves from Garcinia atrovirisen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentInstitute of Research and Development for Health of Southern, Thailand-
dc.contributor.departmentสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้-
Appears in Collections:006 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
preserves from Garcinia atroviridis.pdf49.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.