Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10294
Title: | Change in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and Processing |
Other Titles: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพและสารระเหยได้ของหอยนางรมระหว่าง การแปรรูปและการเก็บรักษา |
Authors: | Pairat Sophanodora Somwang Songsaeng Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Oysters Quality;Oyster culture |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D.,Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10294 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
326178.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.