Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorดวงพร คันธโชติ-
dc.contributor.authorนิขจิตร คลองดี-
dc.date.accessioned2016-07-01T08:11:56Z-
dc.date.available2016-07-01T08:11:56Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกth_TH
dc.subjectอาหารหมักth_TH
dc.subjectแบคทีริโอซินth_TH
dc.titleกิจกรรมการต้านจุลินทรีย์ของสารโมเลกุลเล็กที่ผลิตโดยแลคติกแอสิด แบคทีเรียที่แยกจากอาหารหมักth_TH
dc.title.alternativeAntimicrobial Activity of Low Molecular Weight Compounds Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foodth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
369980.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.