กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9977
ชื่อเรื่อง: Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatins
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน: Soottawat Benjakul
Muralidharan Nagarajan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คำสำคัญ: Gelatin;Fish;Squids
วันที่เผยแพร่: 2014
สำนักพิมพ์: Prince of Songkla University
รายละเอียด: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9977
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
395268.pdf33.79 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons