Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9937
Title: | Value enhancement of fermented ground pork product using Y-aminobutyric acid producing starter lactic acid bacteria |
Other Titles: | การเพิ่มคุณค่าผลิตภัณฑ์แหนมโดยใช้กล้าเชื้อแลกติกแอสิตแบคทีเรียที่ผลิตกาบา (Y-aminobutyric acid) |
Authors: | Duangporn Kantachote Anussara Ratanaburee Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | Fermented food;Aminobutyric acid;Economic value added;Lactic acid bacteria |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Microbiology ))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9937 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
396578.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License