Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9937
Title: Value enhancement of fermented ground pork product using Y-aminobutyric acid producing starter lactic acid bacteria
Other Titles: การเพิ่มคุณค่าผลิตภัณฑ์แหนมโดยใช้กล้าเชื้อแลกติกแอสิตแบคทีเรียที่ผลิตกาบา (Y-aminobutyric acid)
Authors: Duangporn Kantachote
Anussara Ratanaburee
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: Fermented food;Aminobutyric acid;Economic value added;Lactic acid bacteria
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Microbiology ))--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9937
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
396578.pdf4.05 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons