Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9923
Title: รายงานการวิจัยเรื่อง ผลของชนิดปลา ปริมาณเกลือโซเดียมคลอไรด์และระยะเวลานวดผสมต่อลักษณะของช้าวเกรียบปลา
Authors: ธรรมรัตน์, แก้วมณี
เทวี ทองแดง, คาร์ริลา
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ปลา;โซเดียมคลอไรด์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9923
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract136.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.