Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนงพร โตวัฒนะ-
dc.contributor.authorกุสุมาลย์ น้อยผา-
dc.date.accessioned2015-09-25T08:50:25Z-
dc.date.available2015-09-25T08:50:25Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9914-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนสนับสนุนจากเงินรายได้มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectตำลึง สารสกัดen_US
dc.subjectไขมันในเลือดen_US
dc.titleผลของสารสกัดจากตำลึงต่อการสร้างและสลายไขมันในเซลล์ 3T3-L1en_US
dc.title.alternativeEffects of lvy Gourd (coccinia grandis L. Voigt) extract on adipogenesis and adipolysis in 3T3-L1 cell lineen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biochemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Biomedical Sciences)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์-
Appears in Collections:328 Research
373 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381092.pdf328.81 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons