Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปุณณาณี สัมภวะผล-
dc.contributor.authorฮาเสี๊ยะ อะยามา-
dc.date.accessioned2015-09-17T04:17:37Z-
dc.date.available2015-09-17T04:17:37Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.titleการคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติกen_US
dc.title.alternativeScreening and encapsulation of probiotic bacteria for the production of probiotic fortified ice creamen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393000.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons