Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChakree Thongraung-
dc.contributor.authorSureeporn Kangsanant-
dc.date.accessioned2015-09-17T04:09:18Z-
dc.date.available2015-09-17T04:09:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9843-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectNile tilapiaen_US
dc.subjectProtiensen_US
dc.titleNile tilapia (oreochromis niloticus) protein hydrolysate with antioxidative and nitric oxide inhibitory activitiesen_US
dc.title.alternativeโปรตีนไฮโดรไลเสทของปลานิล (Oreochromis niloticus) ที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านไนตริกออกไซด์en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ-
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392991.pdf5.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons